Klik hier voor de Besparen met de Buren overzichtspagina

Van der Pek Wint!


Kom en doe mee met ‘Van der Pek Wint!’ op 22 september tijdens het Besparen met de Buren StartFeest!

Van der Pek Wint! in het kort
Tijdens het Besparen met de Buren StartFeest kunt u met uw adres meespelen met de Van der Pek Wint! actie. U kunt een gevulde boodschappentas, een diner voor 2 bij cafe Modern (meidoornweg 2) of een filmstrippenkaart bij EYE winnen, alle prijzen t.w.v. € 100,-.

Hoe kan ik meedoen en winnen? 
•  Hang de poster Van der Pek Wint! goed zichtbaar voor uw raam;
•  Neem alle producten uit de ‘Van der Pek BespaarBox’ in gebruik;
•  Vul de flyer in en neem mee naar het StartFeest!

Inhoud Van der Pek BespaarBox

Van der Pek Wint! poster voor uw raam


Van der Pek Wint! uitgebreid
Tijdens het Besparen met de Buren StartFeest kunt u met uw adres meespelen aan de Van der Pek Wint actie! U kunt een gevulde boodschappentas, een diner voor 2 bij cafe Modern (meidoornweg 2) of een filmstrippenkaart bij EYE winnen, alle prijzen t.w.v. € 100,-.

Hoe kan ik meedoen met Van der Pek Wint actie?
Wilt u winnen? Doe dan het volgende: neem alle producten uit de Van der Pek BespaarBox vóór het StartFeest in gebruik, hang daarna de achterkant van de brief (poster die in de BespaarBox zit) voor uw raam. Dan weten we dat u wilt winnen.
Vul uw naam en adres in op de Flyer in de BespaarBox. Neem de volledig ingevulde Flyer mee naar het StartFeest en lever deze in.
Tijdens het StartFeest worden uit de deelnemers de winnaars getrokken en wordt met het Van der Pek Wint Team gecontroleerd of de poster hangt en of de producten inderdaad allemaal in gebruik zijn genomen.

Waarom deze uitnodiging?
Deze zomer zijn ASW en Twinstone gestart met het programma Besparen met de Buren. Samen met u en andere bewoners richten we ons op energiebesparing door Van der Pek Klust! en Van der Pek op de Koffie! Goed voor uw wooncomfort, uw portemonnee én het milieu. Op 12 september is het projectteam van Besparen met de Buren langs alle deuren gegaan met de gratis Van der Pek BespaarBox  met daarin handige producten die u helpen om in huis te besparen op energiekosten. Handig, want de kosten voor energie nemen in de toekomst alleen maar toe.

Wanneer en waar?
Zaterdag 22 september vanaf 13.30 uur in het gebouw de Volewijck op de Heimansweg 33. Besparen met de Buren zorgt voor koffie, thee en koek en in de middag lekkere hapjes voor iedereen. Het duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Besparen met de Buren wenst u veel bespaarplezier met
uw producten en hoopt u te zien op 22 september!