Klik hier voor de Besparen met de Buren overzichtspagina

woensdag 16 januari 2013

NieuwjaarsFeest groot succes!


Om 2013 met energie te starten organiseerde Besparen met de Buren het NieuwjaarsFeest. Na de vele KoffieBijeenkomsten die in de laatste maanden van 2012 zijn gehouden, was het NieuwjaarsFeest een gezellige middag voor alle Van der Pek-bewoners. De meer dan 50 aanwezige buren wensten elkaar een gelukkig nieuwjaar, speelden bingo en testten hun kennis over besparen. “De van der Pek-buurt is bij Besparen met de Buren meer betrokken dan ooit”, een compliment waar we trots op zijn. 

Buurtbewoners konden in de aanwezige kerstboom een besparingstip voor elkaar ophangen. “Alle gloeilampen vervangen door LED-lampen” was één van de tips die in de boom gehangen werd. Met de bingo wonnen de aanwezige bewoners leuke energiebesparende producten en vrijkaartjes voor het filmmuseum EYE. Tijdens de EnergieQuiz ‘petje op, petje af’ lieten zij zien hoeveel kennis zij hebben over energiebesparing. Warme chocolademelk en vers gebakken Churros van Il Pecorino maakten het NieuwjaarsFeest compleet.

De KoffieBijeenkomsten, waar bewoners tips & weetjes delen over EnergieBesparing bij hun buren thuis, kregen speciale aandacht. Onze opgeleide Ambassadeurs vertelden wat er leuk en belangrijk is aan de
KoffieBijeenkomsten en energiebesparing. Door KoffieBijeenkomsten bij te wonen leren buren te besparen op hun energiekosten. Tijdens de KoffieBijeenkomsten delen de Ambassadeurs hun kennis over energie met de aanwezigen en motiveren zij hun Buren om tips te delen. Buurtbewoners leren elkaar zo ook beter kennen, wat bijdraagt aan een leukere buurt.

De KoffieBijeenkomsten met de drie thema’s Gas, Elektriciteit en Water lopen door tot en met eind april. Op zaterdag 23 maart organiseert Besparen met de Buren het EindFeest in het Volewijck gebouw. Alle Van der Pek-bewoners en betrokkenen zijn dan van harte welkom! Nadere informatie volgt.

De bewoners zitten klaar voor de bingo.

De Ambassadeurs stellen zichzelf voor.

Het NieuwjaarsFeest is door de sfeer en opkomst 
een groot succes.

Eén van de Besparingstips die een bewoner in de 
kerstboom heeft gehangen.